As I am Naturally CURLMANIA

As I Am Naturally

Dr. Ali N. Syed, een uitstekende chemicus en ondernemer. Kreeg steeds vaker dezelfde vraag tijdens zijn reizen over de hele wereld. Vrouwen van kleur, met natuurlijk krullend en/of sterk krullend haar, stelden hem dezelfde vraag.  “welke producten heb je voor mijn haar?”  “Welke producten, van uw verschillende productlijnen, moet ik gebruiken… kan ik gebruiken… om het te stylen en te verzorgen? “

Dr Syed had makkelijk verschillende aanbevelingen kunnen doen, hij heeft immers een groot aantal zeer succesvolle haarverzorgingsproducten ontwikkeld voor veel bekende merken. Dr. Syed besefte echter dat hem meer werd gevraagd dan een gewone aanbeveling.

Bij een groeiend aantal vrouwen was er een onmiskenbare en duidelijke verandering en ontwikkeling gaande. De eisen die aan producten werden gestekd waren zowel op het gebied van het uiterlijk, maar zeker ook qua verzorging van de krullen. Hij besloot samen met zijn team grondig onderzoek te doen door blogs en videos te bekijken van Naturalista’s. En zo te bepalen wat naturals zoeken en wensen in producten die ze gebruiken.

“We hebben zoveel geleerd over wat vrouwen met (natuurlijk) krullend haar wilden en wat ze niet willen in termen van bepaalde ingrediënten zoals minerale olie, sulfaten en siliconen. We kwamen ook te weten wat de natuurlijke dames doen om hun haar te verzorgen en stijlen, en wat ze willen dat de producten doen voor hun krullen. Ze zijn meer geinteresseerd in de werking van de ingrediënten en vermijden stijling processen die hun haar beschadigen of anderszins schaden.

Het vieren van hun eigen natuurlijke haar textuur (krullend haar) werd voor velen een levensstijl. Dit motiveerde Dr Syed tot het uitvoeren van grondig onderzoek en het ontwikkelen van de juiste producten voor type 3 en 4 curlies. Dit resulteerde in de geboorte van een prachtige reeks van producten, met de treffende merknaam “As I Am“. De producten zijn speciaal ontworpen voor kleine spiraalvormig krullend haar; elk met een indrukwekkende ingrediëntenlijst die veel van de beste biologische ingrediënten uit de natuur bevatten.

. “We willen onze klanten, die vooral thuis hun eigen haar verzorgen en stijlen, de tijd en specialistische aandacht geven die ze verdienen. Tegelijkertijd is het onze missie om de allerbeste producten, educatie en klantenservice te bieden aan elke persoon die van ons koopt.

Daar staat As I Am Naturally voor!

Winkelwagen
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0